+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Adresa: NO.128 Gaoxin Road, Baoji Grad, provincija Shaanxi u Kini

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Vijesti iz industrije
Području eksperimentiranja će postupno uspostaviti patenta navigacijski sustav
Dec 07, 2015

Početkom ove godine, eksperimentiranje područje će postupno uspostaviti patenta navigacijski sustav, formiranje vlade, industrije, poduzeća i institucije tri povezanost patenta navigacija rad mehanizma, uvođenje patenta navigacija podrška politika za promicanje patenta navigacija tehnologija inovacije, organizacija glavne tehnologije istraživanja, uspostaviti posebna sredstva za promicanje istraživanja i razvoja, istražiti formiranje vlade smjernice , industriji suradnju, uključivanje poslovanja u uvođenje obuke, za stvaranje titana i Titan legure industrije talenata, promicati industrijske nadogradnje.

Savršen sustav uspostaviti pravo reći

Otvoren "Baoji nacionalne tehnološki industrijsku bazu izgradnju planiranje i razvoj plana", "Baoji – Kina Titan dolina" je jasno pozicioniranje: "Baoji – Kina Titan dolina" industrija klastera stvoriti svijet poznatih, domaći prve klase, različita obilježja i prednosti novi high-tech industriji baze. Kao industrijsku bazu, "Baoji - Kina Titan doline ne samo da su razini prednosti, trebalo je lider u industriji naprijed, industrijski razvoj pilot, na razvoj industrije ima važan glas.

Kako bi dodatno poboljšali razvoj industrije u razvoju titana u vodeći sposobnost i pravo reći, za promicanje industrijskog restrukturiranja i nadogradnje, kako bi se postigla inovativnost i razvoj, ove godine, grad će ubrzati izgradnju nacionalne Titan proizvodi kvalitete nadzora i inspekcije centar. U ovom trenutku, testiranja centra pripremni radovi se blizi, će početak gradnje u budućnosti.

·

nadzor i testiranje centar 2016 će ostvariti Ukupna funkcija, s sposobnost za izvršavanje high-end testiranje usluga i novih materijala analiza i ispitivanja istraživanja, godišnje testiranje kapaciteta 30 više od uzorka. Pružajući testiranje proizvoda, unapređivanje tehnologija, proces i druge usluge, može riješiti probleme malih i mikro poduzeća u klasteru, industrijske konkurentnosti i proizvodnji standarda proizvoda, i promicati razvoj i usavršavanje standarda industrijske tehnologije.


[[JS_BodyEnd]]