+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Adresa: NO.128 Gaoxin Road, Baoji Grad, provincija Shaanxi u Kini

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Vijesti iz industrije
Proširenje aplikacije Titanium Terminal je Core pitanje razvoja industrije
Apr 27, 2016


Travnja 20, nacionalne industrije i informacije o sigurnosti Odjel zamjenik direktora podjela Li Weijia u 2016 Kina Titan godišnja konferencija i vojnika upravljanje lancem opskrbe i ulja s Titan Seminar o rezultatima titana industrije u Kini je napravio u razvoj potvrdili.


Je istakao da trenutni razvoj Chinaand #39; s titana industrije je vrlo brzo, Kina je postala svijeti #39; s titana industrije, 2015 proizvodnja Titan spužva oko 62000 tona, oko 48000 tonamaterijal legure titana. Titanij kao ključni novi materijal je naširoko koristi u zračni prostor, marinac inženjering, kemijski koncern, svakodnevnog života, medicinske opreme i drugih područja. 2015 BaoTi grupe, Western supravodljivih, brod 725 i poduzeća u razvoj, primjenu i tehnološka istraživanja od titana je napravio velike uspjehe, BaoTi grupa od titana u Kini je samostalno razvio C919 zrakoplova i 4500 metara duboko ronjenje potopne uspješne primjene pokazuju da Chinaand #39; s Titan razvoj na novu razinu.Li Weijia iznijela, u neprekidnom razvoju, također treba vidjeti probleme. Titana industrije u Kini je u high-end tržištu aplikacija još uvijek postoji kratki odbor, visoke kvalitete zrakoplova razredaTitan spužva, širok titanijumske ploče, veliki promjer Titan cijevi, aero motora sa Titan legure proizvoda i strani je još uvijek određeni jaz.

Li Weijia je naglasio da je pod nova situacija u ovom trenutku, oko je andquot, u Kini 2025andquot; ključne zadatke, posebno automobilske proizvodnje, zrakoplovne tehnologije, pomorski inženjering opreme, željeznički prijevoz opreme i ostali povisok-kraj proizvodnje, treba snažno razviti titana industrije.


Ministarstvo ove godine nastaviti provoditi industrijskog restrukturiranja i nadogradnju Qiangjiengineering, s naglaskom na podršku za napredne opreme, novih građevinskih materijala, elektroničkih informacija, biološke medicine i nove energije, novih materijala, očuvanje energije i zaštite okoliša i ključna područja, Podrška za novi energetski efikasan solarni fotonaponski komponenta u fokus smjeru, vanadija i titana legure, visoke performanse karbonskih vlakana t500 iznad novih materijala.


Nacionalni Zavod za statistiku objavio najnoviji podaci pokazuju da u prvom kvartalu ove godine, Chinaand #39; s high-tech industriji i oprema prerađivačka industrija dodane vrijednosti, odnosno, povećanje od 9,2% i 7,5%, odnosno, veći od rasta iznad industrijskih razmjera brzo 3.4 i 1,7 postotnih bodova, odnosno iznad skala industrijske dodane vrijednosti činili su 12,1% i 32,4% , od prošle godine povećati tijekom istog razdoblja 1,1 i 1,7 postotnih bodova. Treba iskoristiti priliku, pratiti situaciju, i aktivno organizirati projekte proglasiti nacionalne potpore za industriju u novo doba ima bolji i brži razvoj.Trenutno, pod utjecajem makroekonomske, titana industrije neizbježno također susreće strukturnih kapaciteta višak, dolje cijenu proizvoda, poduzeća počela insuficijencije, pada u ekonomsku učinkovitost univerzalni problemi, a poseban problem je titana industrije hasnand #39; t pronađena velika primjena proboj prošireni Titan terminal aplikaciju je Titan industrija se suočava sa srž problema.U isto vrijeme, Li Weijia Ti, Zr, i HF udruga zahtjev, nada Titan udruge bolje igrati ulogu kao most i povezati, promovirati fuzija titana industrije i nizvodno područja kroz industrije, uzvodno i nizvodno pristajanja, tako da proizvode više i bolje od titana je naširoko koristi u nizvodno. Nadam se titana industrije povjerenje, prevladati teškoće, upoznati svijetlu budućnost industrije Titan.[[JS_BodyEnd]]