+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Adresa: NO.128 Gaoxin Road, Baoji Grad, provincija Shaanxi u Kini

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Vijesti iz industrije
"Baoji igrao Forte - kineski Titan dolini" da ubrza razvoj skeniranja
Dec 07, 2015

-titanium i titanium legure industrija je jedan od gradskih devet industrijskih klastera, prošle godine, grad Baoji, Kina je kohezija proboj, ukupne izlazne vrijednosti 330 juana, da bi se postigao ravnomjeran razvoj cilj za grad za održavanje više od 10% rast BDP-a.

-ove godine, "Baoji – Kina Titan doline" ponovno zvučalo rog da ubrza razvoj nacionalnih titana industrije patenta plovidbe i razvoj područja za eksperimentiranje, razvoj industrije Titan nacrtati na

-"blago karta"; u budućnosti, početi izgradnju nadzor kvalitete proizvoda od titana i testni centar, povećati Titan Valley u industrijski razvoj vodećih moć i pravo da govori. Naš grad aktivno voditi Titan poduzeća za jačanje znanstvenih istraživanja, razvijati tržište, proširenje industrijskog lanca, potaknuti titana industrije veće i bolje kvalitete.

Dogodilo "-patent navigacija"

-Titan industrija ima samo 400 patenata, računovodstvo za samo 9,9% zemlje, manje od svoj tržište udio od 1/8, u kojem lokalna poduzeća u Baoji primjenjuje samo za više od 200 patenata. "To znači da stupanj patenta resursa u Baoji titana industrije i svoj status u industriji ne odgovaraju, patenta snaga titana industrije treba promicati hitno." Titan i rijetke metalnih materijala industrije savez zamjenik generalnog sekretara, Baoji high tech Zone, zamjenik direktora Wang Jingqing je titana industrije je tipična tehnologija intenzivne industrije, titana industrije u razvoju nedostatak podrške patenta tehnologije, zasigurno utjecati na industrijski razvoj. A grad za izgradnju nacionalne titana industrije patenta navigacije i razvoj područja eksperimentiranja, to ispucati ovaj problem.

Glavna odgovornost razvoj patenta plovidbe i razvoju industrije Titan je korištenje patentnih informacijskih resursa i patenta analiza kao osnova, te voditi i industrijske znanstveni razvoj kroz korištenje patenta tehnologija inovacije, inovacije proizvoda, organizacije inovacija i inovacija poslovnog modela. Ako titana industrije je veliko blago, a zatim patenta navigacija je kao mapa s blagom, reći će "kopati blago" gdje su zamke, gdje je bogatstvo.

-titana industrije u naš grad je jedan od prvih 8 patenata navigacijskog eksperimentiranje područja. Od rujna 2013., Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo je formalno uspostavljena, ima status quo titana industrije u našem gradu, razvojni put i tako dalje za precizno određivanje položaja. Prva faza rezultate ne samo od strane Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo pozitivne, ali i razvoju industrije Titan u našem gradu je igrao aktivnu ulogu u vođenju. Kroz podršku znanstvenim i tehnološkim inovacijama, izgraditi platformu za industriju, istraživanje i druge inicijative za vodič poduzeća kako unijeti high-end proizvoda, poboljšati konkurentnost jezgre, neke nove proizvode, nove tehnologije su predstavio. Baoji Eurasia tvrtka R & D i proizvodnja lagani, visoke čvrstoće i visoke temperature otpor rotora tip zrakoplova Titan legure okvira, formiranje godišnje proizvodnje od 80 godina u formaciji 5 Titan rotora proizvodni kapacitet, prihod od prodaje 1,5 juana. Osim toga, broj malih i srednjih Titan proizvodnje Titan legure kaciga, staklene zavjese zid Titan isječak, Titan legure srce pacemaker ljuske, novi Titan legure umjetnih zglobova i drugih proizvoda, ne samo alternativa za slične uvoze proizvode, ali također izvoze na međunarodno tržište.


[[JS_BodyEnd]]