+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Adresa: NO.128 Gaoxin Road, Baoji Grad, provincija Shaanxi u Kini

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Vijesti iz industrije
Baoji High Tech Zone izgraditi novi kineski Titan doline
Apr 25, 2016


Kad ti i #39; imam iPhone6 mobilni telefon, možda ćete pomisliti:44 titanski vijcikoji su izrađeni od titana materijalne proizvodnje u Baoji.


U ovom trenutku, Baoji high-tech Zone ima više od titana prerađivačka poduzeća da sudjeluju u natitanski vijak proizvodnje, je postao Appleand #39; s mobilnog telefona.


I kao prvi batch nacionalne novi branši demonstracija osnovnog, Baoji high-tech Zone okupilo se više od 400 poduzeća bave titana i Titan legure proizvodnju, obradu, istraživanje i razvoj, proizvodnja Titan činili oko 85% nacionalne proizvodnje, računovodstvo za oko 22% ukupne snage globalne Titan, Titan izvoza globalne 15 odsto, vrlo rano da uživaju ugled andquot; Kina Titan doline.

s

Jezgra od lijevanog titana industrije u domaće i međunarodne cijene moć

Veljača 2014, kao konstrukcija andquot; Kina Titan dolina je važan sastavni dio dolineTitan obojenih metalatrgovanje u Baoji high-tech Zone Gong otvaranje i je prvi uveo čisti Titan ingota, Titan polugama,Titan spužvatri trgovanje sorte, dana shvatiti obim 377.592 milijuna juana, klinč se iznos 66060 kg.


Prema provinciji Shaanxi titana i rijedak Metal materijala industrije udruga zamjenik tajnika General Wang Jingqing, prošlosti BaojiTitan i Titan legure tržištetransakcija je unatrag, informacije kanal sredstva su ograničena, neprozirnost cijena mehanizam, operacija košta i kupca cijena je previsoka, što je rezultiralo u mala i srednja poduzeća oprečnim u cijenu konkurencije, također čini dugogodišnjeg niske Titan materijala i proizvoda cijene, industrijskom mjerilu lutanja prije. Prema statističkim podacima povezanim odjelima, s godišnjom prodajom od manje od 20 milijuna juana mala poduzeća čine 78% preduzeća u gornjem, dijelu Baoji i Titan dolini obojenih metala trading centar postavljen je riješiti poteškoće industrijskog lanca, kraj na tržištu pomoć Poduzetnička tehnologija i proizvoda zaista shvatiti vrijednost.

http://www.yunch-cn.com

S otvaranjem naTitan dolini obojenih metalaTrading centar, Baoji Titan i obojenih metala trgovinu na putu za intenzivnu, informacije, profesionalno. Trgovinski centar fokus na završetak titana i obojenih metala trgovinu, naselje, informacije, Inspekcija kvalitete, skladištenje, logistiku i lanac nabave financiranje proizvodnje, znanosti i tehnologije u industriji kratki odbor. Oznaka Baoji high tech Zone će se fokusirati na nadogradnju u industriji od proizvodnje za promicanje transakcije servisa, unaprijed cijena pregovaranja u lanac, pomoći poduzećima da brzo unaprijed high-end industrijskog lanca.


Dolina titana obojenih metala trgovanje centar kroz intenzivan način, uspostavu tržišne potražnje za proizvodima informacije, logistika prozor, učinkovite integracije resursa, izbjeći više logističke veze, smanjuje poduzeće neuredno cijena konkurencije i krivotvoriti titana industrije u međunarodne i domaće cijene u jezgri.


Industrijskih saveza voditi zdrav razvoj industrije Titan


Kako bi se dati punu igrati Titan regiju karakterističan industrije prednost, stvaranje andquot; Kina Titan dolini postati poznatim brandovima kod kuće i u inozemstvu, Baoji je pripremio Baoji zemlji high-tech industriji baza izgradnju i razvoj planningandquot; i andquot; Baoji - Kina Titan dolini razvoj planningandquot; industriji nove i visoke tehnologije i usluga platforma izgradnja Kina Titan materijal trgovanje centar, nacionalna Titan proizvod testiranje centar, ključ laboratorija, Titan Valley Univerzitetu i otvorio online trgovanje, trgovanje logistike i trgovanja Future ugovorima, najveći, vrsta Posljednja međunarodna Titan materijal trgovanje na tržištu je izgrađen. U skladu sa planira voditi, projekt prešao, produžetak lančić, jačanje inovacija, optimizirati okoliš ideje, veći i jači u Titan, Cirkonij i drugi rijetki metali i legure uglavnom novi branši, napore za izgradnju nacionalne prve klase novi materijal high-tech industrije osnovni i proizvodnje gradKina Titan doline.Osim toga, kako bi se poboljšala titana u industrijski razvoj vodećih moć i pravo da govori, promovirati industrijskog restrukturiranja i nadogradnje, inovacija i razvoja prema Baoji istraživačkim institutima i sveučilištima kao što su izvor inovacija, inovacije sposobnost malih i srednjih poduzeća je nije jak, ali i velika potražnja za inovativnim proizvodima R andamp; D status srednje proizvod otkrivanje znači da je nema dovoljno, uvođenje Baoji high-tech Zone Baoji Taihua magnetski mehatroničkih tehnologija istraživanja Instituta Co Ltd, osnovana Baoji titana industrije istraživačkog instituta, i aktivno promovirati na andquot, Titan proizvodi kvalitetan nadzor i inspekcija centerandquot; nacionalnog Ministarstva industrije, CNCA formalno odobreno osnivanje nacionalne treće osobe, nadzor kvalitete proizvoda od titana i inspekcije agencije, dok aktivno promovira izgradnju test treći dio platforma baze; promicanje relevantnim standardima odbora postavili rada, izgradnju prekrasnoj dolini, zelena dolina Titan Titan.


Provincija Shaanxi, titana i rijetkim metalnim materijalima industrija savez kao most između vlada, poduzeća i tržište i link, pomoći vladi vodič zdravlje titana i rijetkim metalnim materijalima razvoj. Savez industrije tehničke razmjene i obuku osoblja, industrija inkubacije i razvoja fond investicija financiranje savjetodavnih usluga, jačanje razmjene i suradnje s domaće i inozemne titana i rijetke metalnih materijala industrije organizacije, jedinice i pruža mnoge pogodne uvjete. Industrijskih saveza će također promovirati poduzeća, sveučilišta i istraživačkih institucija za suradnju, poboljšati nezavisni inovacija sposobnost titana i rijetke metalne industrije i ukupnu razinu, promovirati održivi i zdrav razvoj industrije Titan.Nove poslovne kartice za industrijske baštine titana industrije

Titan je poznat kao svijeti #39; s prostora metala, morski metala i strateški metalnih materijala, je moćna zemlja mora, neizbježno.

Baojiand #39; s dva izuzetan doprinos Chinaand #39; s metalurgije, andquot; drevni brončani roba, danas postoje Titan alloyandquot;. Danas, industriji Titan je bio kao andquot; industrijska heritageandquot; piše nove posjetnice u Baoji. Prema statistikama, 2014 Baoji titana industrije baze se očekuje da titana industrije prihoda od prodaje od 3,3 milijarde juana, Baoji high tech Zone je postao u zemlji i inozemstvu koja vodi do Titana industrije je dati prioritet za proširenje volfram i Molibden, tantal, Niobij, Cirkonij i hafnijum, razrijeđenim plemenitih metala istraživanja i razvoja, prerada, prodaja baza. Formiranje spužva TitanTitan ingota - Titan otkivaka-Titan-Titan dijelova i opremei kompletan Titan obradu industriju lanca. U titanium, titanium legure, Titan i Titan legure u prahu,Titan opreme, formirana skaleCirkonij i hafnijum Tantal, Niobij, sl. niz smjer. Formirana duboku obradu titana kao glavna linija, s civilnim zalihe, zračni prostor, medicinski i Titan opreme, kao što su serije proizvoda klastera.


Očekuje u 2020, Baoji od titana industrije klaster će ostvariti godišnji prihodi od 100 milijardi yuana, godišnje proizvodnje od 2000 tona nuklearni gradus spužva Titan, 500 tonanuklearni gradus Cirkonij proizvodai 500 tona razini proizvodnje industrijskih Cirkonij. Baoji doista postao svijeti #39; s vodećim, domaćih prvoklasnih novi tehnološki industrijsku bazu. Baoji high-tech Zone će postati svijeti #39; s najvećih industrijskih inovacija čvorišta mreže, na zemlji i #39; s najvećih razmjera i klaster proizvodne baze, Baojiand #39; s andquot; Kina Titan Valleyandquot; Marka će biti poznati u svijetu.


China Daily novinar Zhang Xin 2015.2.25


[[JS_BodyEnd]]