+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Adresa: NO.128 Gaoxin Road, Baoji Grad, provincija Shaanxi u Kini

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Vijesti iz industrije
3D ispis: ne samo može dati vam bicikl, ali također dati način!
Apr 25, 2016


Kao što je prikazano na slici, to je neobičan bicikl: u3D od titana materijala ispisi njegova neobična leži u to možeš naći grad, to će kroz upravljači Huma treba vam reći kamo krenuti.

Ali ovaj rod od kruto tijelo je razvio na temelju Portland ore, zove industrija i četvrtak kroz umrežavanje konferencije, sa drugog nivoa ovo vrlo neobično. Ovo je proizvod prodaje, ali u obliku projekt pomoći budućim dizajn i proizvodnja industrijske.


Bicikl izgleda čisto, jer brzina promjena i kabel zaokvir od titana.
Ako želite objasniti da budućnost je problem. Prije nego što dizajneri će dizajnirati proizvode na papir ili Glina predstavio, onda to preko proizvodnje inženjer, napokon pravi show ispred korisnika. Danas, dizajneri i proizvođači rade u isto vrijeme, skeniranje nacrt, kroz plastične tisak, sljedeću generaciju iterativnog proizvodi će uskoro izaći. 3D pisač će se sloj mekane sirovina u sloj metalne ili plastične komponente, koje će zadovoljiti potrebe korisnika za poboljšanje sposobnosti na novu razinu.


Ali to ne znači da će moći kupiti bicikl čvrstih materijala u trgovini bicikala iduće godine. Prema industriji co osnivanje Valadez Ovedand #39; s predviđanja, ovo će potpuno promijeniti način na koji ste kupili proizvod.


andquot; Što će se beandquot; personalizirane andquot; na usluge content.andquot; Valadez naglasio da budućnost kupnju proizvoda je odabrana iz velike i srednje malih tri modela, ali kupiti sa svojim vlastitim sa size.andquot;Ovaj pristup će se primijeniti na cipele, bicikle, automobile i druge više proizvoda, naglasio je on, samo koristite telefon to skandirati što tvoj posjedovati, sustav će automatski preporučiti da ste potpuno u skladu s veličinom product.andquot;


Sa popularnost od računalo uz pomoć dizajn i proizvodnja, Valadez industrije u prije deset godina, zemlja trese promjene, ali 3D ispis znači da tehnički transformacije nije gotovo. Još jedna velika promjena je računalni hardver i softver na računala i pametne telefone, automobile, igračke, termostat, ulične svjetiljke, semafora i nebrojene druge opreme popularnost - ovaj trend zove Internet stvari.Pritisak konkurencije


Treba da konkurencija na području računala, brz tempo promjena također rodila u nezavisne disciplina. To čini dizajn, inženjering i proizvodnju čvrsto spajaju s tumačenjem Francuska Enero dizajn tvrtke co - osnivač Marc Chareyron zajedno.


andquot; ako dizajner će raditi na softver inženjer, jer proces je jako dug, i napokon želite proizvesti stvarni proizvod treba puno years.andquot; Chareyron dodao, andquot; to će upropastiti projekt, jer u vrijeme čekanja proizvod može biti natjecatelji izvan ili se eliminiraju novim tehnološkim trendovima.

andquot;Čvrstog stanjabicikl okvir od titana90% je završen do 3D ispis, koji sadrži držač kontrolu, ali komponente su zavarena. Ostatak od ručka je tradicionalni Titan legure cijevi.


Za industrijsku


U Valandez i industrijskom području, solidan bicikl projekt je kombinacija hardvera i softvera i istražiti nove suradnje način. Oni pogodio pravu veličinu skica života i stavite ih u Autodeskand #39; s Fusion 360 i Nadimak softver. Oni će koristiti stare i nove 3D pisače za dizajnTitan komponente za bicikle.Kad proizvodnje? Proizvodnje ciklus kroz okvir od titana bicikla, oni će 3D Tiskanje i tradicionalnu ručnu obradu i za uporabu Tehnologija zavarivanja.


andquot; Ovo je nova metoda, što je iterativni i suradnju. To vam omogućuje da brzo oblik i funkcija na istom level.andquot; Valadez rekao, andquot; I prije deset godina, javnih preduzeća i beautiful.andquot;

Oni dizajniran bicikl sa koji se kreće telefon softver, inteligentni APP, tako da ljudi mogu odabrati put kroz grad, biti u mogućnosti da se usredotočite na znamenitosti, shopping i blagovaona područjima. Bicikl sam ima težak temelji elektroničke odbora, može pomoći bicikl GPS, okrenuti lijevo ili desno po zuji podsjetnik na ono što korisnik.


Industryand #39; s gosti: Nike, Intel, Starbucks i InCase, ruksak proizvođača i proizvođača povezanih elektroničkih proizvoda.


3D Tiskanje Tehnologija je zrela


3D ispisa je vrlo koristan za izradu prototipa, ali ovu tehniku canand #39; t učiniti sve što želite učiniti stvari, što je ograničenje za veličinu Orijaški prah.


Ali stvaranje novih ideja za 3D ispis. To omogućuje više nepravilnih oblika da se pojavi, koja će proizvesti više posla. Neke čvrste komponente imaju unutarnji zid, što povećava snagu područja visokog tlaka, što čini ljepši izgled.


To je važno za izgradnju složenih komponenti koje pružaju dva ili tri težine funkcije, posebno u nekim posebnim područjima, kao što je automobilskoj industriji, što je vrlo važno za trajnost. Drugi dio rada pružiti više zadataka, što znači da dizajneri mogu izbjeći uređaj zajedno, u određeno vrijeme kako bi se smanjila Radni pritisak.


U industrijskom području, 3D ispis je gomilajućim iskustva, kao što: Titan materijal koliko dugo trebati ispuniti brusni stroj i pijesak? Koliko dugo za dovršenje veličine proizvoda.


Iako je 3D ispis trenutno relativno grubi, rano tehnologija, kao što su oblikovanje tehnologija i


računalo kontrolu Alati nisu zrele, ima dosta ograničenja, ali je budućnost.
[[JS_BodyEnd]]