+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Adresa: NO.128 Gaoxin Road, Baoji Grad, provincija Shaanxi u Kini

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Vijesti iz industrije
3D pisač Premium volfram mlaznica lansira na Kickstarter
May 12, 2016

Frankfurt-temeljen 3D ispisa početak DDDMaterial nedavno je Kickstarter crowdfunding kampanje za njihov najnoviji proizvod: 3D pisača mlaznica od nagrada volfram materijala.


Osnivači tvrtke, njemački tehnologija inovatora, Patrick, Christopher i Philipp bili inspirirani razviti vlastite mlaznice 3D pisač nakon pronalaska nezadovoljstvo sa trajnost i ispisati precisions postojeće mesing mlaznica, posebno s abrazivnim vlakna materijala. Sa svoje noveVolframNagrada mlaznica, tehnologija pokretanje se nada da će uvesti trajan, robustan i pristupačnim 3D ispisa mlaznica na tržište. Ideja da bi njihov mlaznica od volframa, tvrdi, rijetkih metala s je izuzetno visoko Talište (3422 ° C ili 6192 ° F), iz postojeće korištenje materijala u industriji plastike za izradu ekstruder umire.


Tvrtke objašnjava na svojoj stranici Kickstarter, oni u suštini scaled dolje volfram ekstruder umire koristi u industriji plastike veličine mlaznica standardni 3D pisača. Christopher Peterwerth objašnjava, "profesionalni ispis trgovine, usluge izrade prototipa i dizajneri žele svojim kupcima ponuditi kvalitetne proizvode po razumnoj cijeni.


Pogreške u tiskarske strojeve će podići troškove, tako da smo imali ideju za smanjenje volfram ekstruder umire industrije plastike veličinu zajedničke mlaznice 3D pisača. Naš volfram Premium mlaznica je born.andquot; Zbog materijala snage i visoka tališta, 3D pisača mlaznica razvijen od strane DDDMaterial navodno nudi nekoliko prednosti redovite mesing ili čelične mlaznice, kao što je viša energetska učinkovitost zbog njegova Toplinska vodljivost; stabilniji kalibracija čak i tijekom duge otiske; i nema ekstremne kaljenje efekte.


Osim toga, volfram mlaznica je dizajniran s spljošten mlaznice glave kako bi se spriječilo grebanje i razbijanje stakla ispisa kreveta. Nakon puno istraživanja i razvoja, njemački početak našao da volfram bi jako koristan materijal za stvaranje njihov nastavak i u pogledu kvalitete i cijena.

[[JS_BodyEnd]]